Telefonisch consult

€ 70 (1 uur)

Productbeschrijving

Misschien ben je zelf al je papieren aan het regelen, maar heb je daar gewoon even wat uitleg bij nodig, of is jouw situatie wat ingewikkelder en zou je dat tijdens een telefonisch consult graag eens bespreken.

Dat kan. Je kunt een telefonisch consult met ons boeken, waarin we jouw vragen zullen beantwoorden. Zo ondersteunen we jou bij het zelf regelen van je papieren en je andere zaken in Spanje. Denk hierbij aan problemen die je tegenkomt bij het aanvragen van een NIE of de residencia, fiscale zaken, vragen over het leven in Spanje, het invoeren van je auto, en ga zo maar door. Ook kan je advies vragen, over bijvoorbeeld de juiste plek voor jou om naartoe te verhuizen, de schoolkeuze van je kinderen, hoe om te gaan met een onwillige huisbaas, of over ieder ander onderwerp waar je graag een goed geïnformeerde mening over wilt hebben.

Na het invullen van je contactgegevens aan de linkerzijde van deze pagina, nemen we contact met je op een een dag en tijd af te spreken voor het consult. Je kan ons ook een mail sturen op info@yourcatalancontact.com.

We raden je aan om voor het telefonisch consult ons een lijst met je belangrijkste vragen te sturen, zodat we eventuele onduidelijke punten alvast op kunnen zoeken. Dit is al helemaal handig als je je in een uitzonderingssituatie bevindt.

In principe gebruiken we google meets voor het consult, maar indien je de voorkeur hebt voor een ander platform, dan kan dat ook. En als je in Barcelona, Tarragona, of een van de plekken langs de kust tussenbeide bent, dan bestaat er ook de mogelijkheid een consult in persoon plaats te laten vinden (tarieven op aanvraag).

Specificaties

Een telefonisch consult bevat de volgende punten:

  • Een videocall van een uur over jouw twijfels en vragen, waarin we antwoorden en advies zullen geven.
  • Bij vragen waar we geen antwoord op kunnen geven, zoeken we het antwoord op of komen we later bij je terug.
  • Voor zaken die onze expertise te buiten gaan, kunnen we je doorverwijzen naar de juiste professionals.

Het consult bevat niet de volgende punten:

  • Het overnemen van of namens jou uitvoeren  procedures. Hiervoor kunnen we op aanvraag wel een aanvullende offerte opmaken.
  • Het opmaken van een persoonlijk stappenplan of emigratieplanning (daarvoor hebben we een apart tarief. Zie ook hier).