Particuliere ziektekostenverzekering in Spanje

Particuliere ziektekostenverzekering Spanje

Vraag een offerte aan

Om je van de beste particuliere ziektekostenverzekering te voorzien die past bij jouw behoeftes, werken we samen met meerdere Nederlandstalige verzekeringsagenten in Spanje.

Beschrijving

In sommige gevallen heb je een particuliere ziektekostenverzekering nodig als je in Spanje woont. Wij hebben contact met meerdere Nederlandstalige verzekeringsagenten in Spanje die voor jou de particuliere zorgverzekering af kunnen sluiten die het beste bij je past.

Als je in Spanje werkt, in loondienst of als zelfstandige, of als je met een uitkering of pensioen in Spanje gaat wonen, dan heb je meestal recht op het Spaanse ziekenfonds. Vertrek je echter naar Spanje om er de eerste tijd van je spaargeld te leven, dan heb je een particuliere ziektekostenverzekering nodig.

Zo’n verzekering is niet alleen nodig om zelf gedekt te zijn, het is ook een voorwaarde voor het verkrijgen van de residencia. In dat geval moet de verzekering aan een aantal extra voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn per provincie verschillend. Maar denk hierbij aan de volgende zaken: er mag geen eigen risico aan zitten, en je moet een jaar in het vooruit betalen. Onze verzekeringsagenten kunnen je ook in dat geval een verzekering aanbieden die aan deze eisen voldoet.

Overigens is het heel goed mogelijk dat je wel recht hebt op het ziekenfonds, maar je bij wilt verzekeren. Het kan zijn dat je de dekking van het ziekenfonds niet toereikend vindt: er zit geen tandartsdekking bij, er is geen vrije artsenkeuze of second opinion en voor veel ingrepen zijn er lange wachtlijsten. Ook voor het afsluiten van een aanvullende verzekering (mutua), kunnen we je met de juiste personen in contact brengen.

Specificaties

We kunnen offertes voor je opvragen en je in contact brengen met een Nederlandstalige verzekeringsagent die het beste bij jouw behoeftes aansluit.

Wij zijn zelf geen verzekeringsagent. Na het afsluiten van de verzekering, loopt al het contact rechtstreeks via de verzekeringsagent.