Reisverhalen en ervaringen met emigratie naar Spanje

In deze ruimte van de website publiceren we persoonlijke verhalen van onze lezers. Dit kunnen reisverhalen zijn, maar ook ervaringen met emigratie naar Spanje. Het is een ruimte om zelf inspiratie op te doen, handige tips te vinden, en als je wilt kan je hier ook je eigen verhaal delen.

Wij gaan terug naar Spanje Jessie Kleine

Heimwee blijft, wij gaan terug naar Spanje

Jessie Kleine is schrijfster en verliefd op Spanje. Na eerder in Mallorca gewoond te hebben, vertelt ze in deze serie verhalen hoe ze opnieuw naar Spanje verhuizen. Naar Catalonië deze keer.
Lezen
Het leven is een grote reis

Het leven is een grote reis

Nog voor ze naar Spanje vertrekt, valt het emigratieplan van Linda Heere in elkaar. De persoon met wie ze zou gaan, laat haar zitten en ook de geplande woning gaat niet door. Toch gaat ze het avontuur aan.
Lezen
La Pobla de Montornes Antonine Moonen

La Pobla de Montornès

Antonine Moonen vertelt ons over haar ervaringen tijdens de emigratie met haar man, haar twee kinderen van 6 en 8, en hond Rocky, naar Catalonië: een droom die uitkomt.

Lezen

Hola Llançà

Llançà


In deze serie artikelen neemt Lewis Daniels ons mee naar Llancà, aan de kust in het noorden van Catalonië. Vanaf 2010 verblijft hij hier regelmatig – en heeft het plaatsje een onuitwisbare indruk op hem achtergelaten.

Lezen