Gepersonaliseerd stappenplan voor verhuizen en emigratie naar Spanje

stappenplan emigratie verhuizen

€ 85

Productbeschrijving

Als je eenmaal hebt besloten naar Spanje te verhuizen en je gaat je verdiepen in wat je voor je emigratie moet regelen, is het lastig een goed stappenplan op te zetten. Je moet stapels documenten regelen en minstens zoveel procedures doorlopen… en hoewel er veel informatie over al deze procedures te vinden is, lijkt het een hele puzzel om de juiste volgorde te bepalen. Dat is het ook: als je de verkeerde volgorde aanhoudt, loop je vast en dan duurt het even voor je de boel weer vlot hebt getrokken.

Geen nood. Om overzicht te scheppen in deze chaos, kan je door ons een gepersonaliseerde emigratieplanning op laten stellen. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie zetten we op een rijtje wat er nodig is. Zo he je een volledig gepersonaliseerd stappenplan jouw verhuizing en emigratie naar Spanje.

Bovendien geven we je duidelijke aanwijzingen bij elk van de stappen. Zoals welke documenten je nodig hebt, en naar welk kantoor je moet. Om het je nog makkelijker te maken dit traject zelf af te leggen, is onze startersgids Startersgids NIE, residencia, empadronamiento, consulaat en verkiezingen bij de prijs inbegrepen.

Mocht je na het opstellen van de emigratieplanning besluiten onze ondersteuning in te huren voor het volledige stappenplan bij je verhuizing en emigratie naar Spanje, dan krijg je van ons de prijs voor het opstellen van de planning terug.

Specificaties

Dit product bevat de volgende dienstverlening:

  • Een uitgebreid gesprek om jouw situatie te bespreken, en te bepalen welke stappen er nodig zijn om al je papieren te regelen die te maken hebben met je verhuizing en emigratie naar Spanje. Dat kan zowel gaan over je verblijfspapieren, zoals de NIE en de residencia, als het inschrijven bij de sociale dienst en het ziekenfonds, het vinden van woonruimte en werk, het invoeren van je auto, en alle andere zaken die nodig zijn voor een succesvole overgang.
  • Enkele dagen later ontvang je van ons jouw gepersonaliseerde stappenplan. Dat plan geeft zowel de juiste volgorde aan van de verschillende procedures, als documenten die nodig zijn en naar welke kantoren je moet gaan.
  • Onze startersgids Startersgids NIE, residencia, empadronamiento, consulaat en verkiezingen is bij de prijs inbegrepen.
  • Je krijgt de prijs van je gepersonaliseerde stappenplan terug, mocht je besluiten je bij alle procedures door ons te laten begeleiden.

Het product bevat niet de volgende diensten:

  • Begeleiding bij procedures.