Uurtarief

€ 70 per uur

Beschrijving

Soms loop je in Spanje aan tegen procedures waarvan je geen flauw idee had dat ze bestaan en die ook niet bij je op waren gekomen. Een vergunning voor het houden van een paard of trekker bij je finca bijvoorbeeld, of het slaan van een waterput. Of misschien wil je iets doen wat buiten de standaarprocedures valt: het samenvoegen van twee kavels in het kadaster bijvoorbeeld, of je in Spanje laten keuren voor je arbeidsongeschiktheid in verband met de belastingen.

Alles wat wij niet als standaardprocedure aanbieden op onze website, kunt u à la carte door ons uit laten voeren. Of dat nou de inschrijving van je kind is op school, een afspraak voor een APK keuring of het aanvragen van subsidies voor je zonnepanelen. We doen zoveel mogelijk zelf, en waar nodig brengen we je in contact met de juiste professionals. We factureren dan per uur.

Voordat we aan de slag gaan, spreken we met je door wat je precies nodig hebt. Daarna winnen we informatie in over de procedure, voor zover nodig. Ook vragen we eventueel offertes op van derde partijen. Als dat gedaan is, stellen we je een inschatting van de kosten voor. Let op: dit is slechts een inschatting. Het uiteindelijke gefactureerde bedrag kan hiervan afwijken.

Specificaties

Bij het uurtarief zitten de volgende zaken inbegrepen:

  • Het organiseren van procedures op afstand
  • (Indien mogelijk) het doorlopen van procedures ter plekke

De volgende zaken zitten niet inbegrepen als we voor het uurtarief voor je aan de slag gaan:

  • Procedures waarvoor wij een vooraf vastgestelde prijs hanteren. Zie ook deze pagina.
  • Kosten van derde partijen, zoals een gestor, een bouwkundige, een vertaling of taxen voor een overheidsinstelling.
  • Eventuele verzendkosten.