Taalcursus Spaans

taalcursus spaans

5% korting

Als je al een dienst van yourcatalancontact.com hebt gecontracteerd, kan je 5% korting krijgen op een cursus Spaans van World Class BCN. Contacteer ons voor meer informatie.

Beschrijving

Een taalcursus Spaans is essentiëel voor een goede integratie in je nieuwe woonland. Alleen je papierwerk regelen is natuurlijk niet voldoende om Spanje je thuis te kunnen noemen. Daarom proberen wij van yourcatalancontact.com je nog een stukje verder op weg te helpen. En een taalcursus Spaans is daar natuurlijk een essentiële stap bij.

Daarom werken we samen met de talenschool World Class BCN. Onze cliënten krijgen 5% korting op de taalcursussen van deze talenschool.

World Class BCN

World Class BCN is een kleinschalige talenschool in Barcelona. Je kan er ter plekke een cursus doen, maar ze bieden ook online taalcursussen aan.

Hun methode is gebaseerd op immersie of “onderdompeling”. Dat is een praktische methode waarin je al vanaf de eerste les Spaans spreekt. Hierdoor krijg je de taal zo snel mogelijk onder de knie, zodat je hem kunt gebruiken in dagelijkse situaties. Dit is minder moeilijk dan het lijkt: de niveaus de ze bieden lopen uiteen van de absolute beginner tot gevorderden.

Bovendien blijft het onderdompelen niet beperkt tot de taal. In World Class BCN maken ze je ook zo snel mogelijk bekend met de Spaanse cultuur. Van workshops tortillabakken tot uitstapjes, door middel van leuke en interessante activiteiten leer je de Spaanse taal en cultuur op een goede manier kennen.

World Class Barcelona is een zeer flexibele school. Lessen in alle niveaus zijn op meerdere dagen en tijden beschikbaar, je kan de cursus tijdelijk stopzetten, en als je op vakantie gaat, hoef je niet door te betalen voor lessen die je niet krijgt.

Geïnteresseerd? Kijk dan rustig rond op de website van World Class Barcelona!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *