Taalcursus Spaans

Taalcursus Spaans

€ 210

Als je onderstaand contactformulier invult, krijg je van ons een vragenformulier waarin je je taalniveau en beschikbaarheid aan kunt geven. Gebaseerd daarop zullen we je een voorstel geven voor een dag en tijdstip.

Heb je vragen over de taalcursus? Contacteer ons dan per mail op info@yourcatalancontact.com.

Beschrijving

Als je in Spanje gaat wonen is een taalcursus Spaans essentiëel.

Alleen je papierwerk regelen is niet voldoende om Spanje thuis te kunnen noemen. Daarvoor moet je ook de gebruiken en tradities kennen. En natuurlijk de taal spreken. Met zelfstudie en veel oefenen “in het wild” zet je al de eerste stappen. Maar wil je echt Spaans leren, dan is een goede taalcursus essentiëel.

Trouwens, ook als je niet in Spanje gaat wonen is het handig om de taal te spreken. Bijvoorbeeld als je er een tweede woning hebt, of als je er vaak op vakantie gaat.

In samenwerking met talenschool World Class Barcelona hebben we daarom een online taalcursus Spaans op poten gezet.

World Class Barcelona biedt vooral praktische lessen, die gericht zijn op het spreken, luisteren, lezen en schrijven in vaak voorkomende situaties. Daarnaast is er in de taalcursus veel aandacht voor de Spaanse cultuur.

Door de lessen aan te bieden in kleine groepjes van 3 à 4 personen, is er voldoende persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. En omdat het zulke kleine groepen zijn, leer je ook je groepsgenoten beter kennen. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met je taalniveau, maar ook met je eigen stijl van leren.

De taalcursus wordt gegeven door gediplomeerde docenten die Spaans als moedertaal hebben. Naar onze ervaring is dit de beste manier om een taal te leren: niet door elke keer in je hoofd te vertalen wat je wilt zeggen, maar door te denken in de logica van het Spaans zelf. En dat is minder moeilijk dan het klinkt.

Specificaties

  • Lessen van 90 minuten
  • 10 lessen
  • Kleine groepen (3 à 4 personen)
  • Gediplomeerde docent met Spaans als moedertaal
  • Beschikbaar op niveaus A1 en A2 (beginner) en bij voldoende vraag B1 (gemiddeld)
  • In principe ’s morgens 11:00-12:30 maar bij voldoende vraag is er meer flexibiliteit beschikbaar
  • Flexibiliteit met dagen en aantal lessen per week
  • Flexibiliteit met aanvangdatum

2 thoughts on “Taalcursus Spaans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *